سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

کشف علت جدید بیماری آلزایمر

پلاک‌های بتاآمیلوئید مدت‌هاست با بیماری آلزایمر مرتبط شده اند و برخی از دانشمندان این نظریه را مطرح می‌کنند که این پلاک‌ها در واقع باعث بیماری دژنراتیو مغز می‌شوند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۳۳ - ۱۷ مهر ۱۴۰۱ - 2022 October 09
کد خبر: ۱۵۳۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که این پلاک‌ها در واقع نشانه‌ای از آنچه در مغز می‌گذرد، به جای علت آلزایمر هستند.

تیم تحقیق استدلال می‌کند که کاهش سطح «عادی» شکل محلول در آب بتا آمیلوئید علت واقعی آلزایمر است.

دکتر «آلبرتو اسپای»، محقق ارشد این پژوهش دانشگاه سینسیناتی، گفت: «مسئله متناقض این است که بسیاری از ما با افزایش سن، پلاک‌هایی در مغزمان ایجاد می‌شود، و با این حال تعداد کمی از ما که پلاک دارند به زوال عقل مبتلا می‌شوند.»

اسپای در بیانیه خبری دانشگاه گفت: «با این حال، پلاک‌ها همچنان در مرکز توجه ما باقی می‌مانند، زیرا مربوط به توسعه نشانگرهای زیستی و استراتژی‌های درمانی است.»

تحقیقات قبلی این تیم نشان داده بود که بدون توجه به تجمع پلاک در مغز، افرادی که سطح بالایی از بتاآمیلوئید محلول دارند، سلامت مغزشان حفظ می‌شود. از سوی دیگر، افرادی که سطح پروتئین پایینی داشتند، بیشتر در معرض اختلالات شناختی بودند.

محققان فکر می‌کنند سطح بتاآمیلوئید محلول به این دلیل کاهش می‌یابد که پروتئین طبیعی که در معرض عوامل استرس زا قرار می‌گیرد، شروع به تبدیل شدن به پلاک‌های آمیلوئید غیرطبیعی می‌کند./مهر

ارسال نظر